Nytt

Hvis noen trodde frykten og spenningen skulle gli over etter Paris-terroren, tok de feil. Det ble i kveld rettet konkrete trusler mot Hannover, der en fotballkamp skulle finne sted mellom Tyskland og Nederland.

Samtidig ble det funnet en mistenkelig pakke inne på stadion. Den viste seg å være uskyldig, men da var allerede avlysningen et faktum. Svært få publikummere hadde rukket innfinne seg. Klokken var bare 1915.

Men i tillegg kommer meldinger om at politiet fant en ambulanse med sprengstoff nær stadion. Det ble også obsert en mann som anses farlig.

Im Bereich des Stadions in Hannover soll ein so genannter Gefährder gesichtet worden sein, der den Behörden bekannt ist. Sicherheitskräfte haben zudem einen Rettungswagen entdeckt, in dem sich Sprengstoff befand..

Politiet oppfattet situasjonen som truende.

Politiet tar ingen sjanser med tanke på hva som kunne ha skjedd på Stade de Paris sist fredag. Der prøvde tre selvmordsombere å komme seg inn.

 

http://www.kreiszeitung.de/lokales/niedersachsen/fussball-laenderspiel-rettungswagen-sprengstoff-vorm-stadion-5875541.html