Tavle

Multikulten merker at Endetiden er nær. De er blitt bønnhørt, men er det eufori eller panikk?

Hele førstesiden av Borlänge Tidning dekkes av Skriften:

Miljoner människor är på flykt för sina liv.

Vi ser bilderna, vi ser människorna.

Den humanitära katastrofen är ett faktum.

Men du och jag, vi tillsammans,

kan göra skillnad.

Genom att skänka pengar till akut hjälp.

Genom att visa medmänsklighet.

Dela med dig av det du kan.

#visägerja – tilsammans

Borlänge Tidning
5. september 2015

Innvandring løser aldri 3. verdens problemer

(Se 6. min. filmsnutt som illustrerer migrasjonen fra fattigdommen.)

3 mrd. mennesker lever på under $2 om dagen. Disse aller fattigste øker med 80 millioner flere mennesker hvert år. Er løsningen at fattige mennesker flytter til Vesten?

De siste årene har det årlig kommet omlag 1 million mennesker til USA (hovedsaklig latinamerikanere) og 2 millioner til Europa (hovedsaklig fra Afrika & det utvidede Midt-Østen). Da er det fortsatt 77 millioner flere fattige i verden det året. Selv om Europa ett år skulle ta inn hele økningen på 80 millioner mennesker (det samme som hele Tysklands befolkning), ville det ikke redusere antall mennesker som lever på under $2 om dagen. Bare holde antallet stabilt. I ett år.

Om Europa tar inn bare ca. 1 millioner ikke-vestlige innvandrere, hvert år, knaker det i velferdssamfunnene. Men er det de fattigste som kommer til Vesten? Selvsagt ikke, de fattige har ikke mulighet til å utvandre. Imidlertid: Det blir stadig flere i de fattige landene som får råd til en billett til velferdsstatene  – eller de får penger til billetten fra slekt som allerede har ankommet det europeiske Nirvana. Drømmen er iferd med å gå i oppfyllelse, men skaper multikultistene et paradis på jord, eller ragnarok?

Seks milliarder mennesker har en lavere levestandard enn Mexico. Det er de rikeste i fattige land / best tilknyttede til vestlige samfunn som nå er satt i bevegelse. Signalet har gått utover verden; Europas grenser er åpne, kom, kom!

Siste stopp; de blonde skattebetalernes land. Avstigning på venstre side. Pass og penger utdeles ved enden av perrongen.
Siste stopp; de blonde skattebetalernes land. Avstigning på venstre side. Men når slipper verden opp for svenske skattebetalere?