Nytt

Visetransportminister i Malaysia sier de sitter på «overbevisende bevis» for at MH370 ble styrtet. Trolig mener han at flyet bevisst ble styrtet i havet. Spekulasjonene vil begynne om hva som var motivet.

Hva slags bevis snakker viseministeren om? Hvorfor sier han ikke mer, nå som man har funnet bevis.

 

Deputy transport minister Abdul Aziz Kaprawi said there was now «convincing evidence» that MH370 was downed in the Indian Ocean, where Reunion is situated.

Vingen som ble funnet på Reunion torsdag morgen ankommer Frankrike lørdag morgen. Det blir tatt til et laboratorium som ifølge CNN i løpet av kort tid kan avgjøre om flyet ble sprengt i luften eller brakk opp da det traff vannet.

The laboratory helped investigate the 2009 crash of Air France Flight 447, and its «engineers would be able to identify quickly whether the plane exploded in the air or whether it broke when hitting the water,» the source told CNN.

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/asia/malaysia/11777005/Malaysian-officials-say-they-are-close-to-solving-riddle-of-MH370.html