Tavle

Mine foreldre har hatt abonnement på Aftenposten siden 70-tallet. Nå er det slutt. Etter å ha bodd store deler av livet på Oslos østkant og opplevd transformasjonen fra et norsk samfunn til et multietnisk lappeteppe er tålmodigheten med Aftenposten slutt. Utviklingen i Oslo øst har medført at boligen ble solgt og pensjonisttilværelsen nytes i ny bolig i god avstand fra hovedstaden.

Hva er så feil med Aftenposten? De klager på den redaksjonelle linja med stadige lovord om det flerkulturelle samfunnet. Inger Anne Olsen er en gjenganger og det føles som om folks negative erfaringer skal slås ihjel. Nå er Mala Wang- Naveen i gang med serien #jegernorsk, hvor det er de fremmedkulturelle ungdommene som fremstilles som helter av Norge. Bare for å nevne noe.

Jeg fikk her forleden høre at nok er nok. Det er bedre at han  Rustad og Document får abonnementspengene som brukes på Aftenposten.

Aftenpostenabonnement er sagt opp og penger overføres jevnlig til Document.