Nytt

Rochdale har nok å slite med etter alle sex-groomingsakene. Byen har intet behov for å bli storeksportør av jihadister til Syria. En lokal Labour-politiker, Shakil Ahmed, ble helt sjokkert da det viste seg at ni av hans nærmeste familiemedlemmer forsøkte å ta seg inn i Syria. De blir deportert fra Tyrkia og forventes å ankomme Storbritannia senere denne uken.

Nå sier det lokale parlamentsmedlemmet, Simon Danczuk, at familien ikke er velkomne tilbake.

1D08F3E800000578-0-image-m-62_1428424107826

 

Simon Danczuk sier at det er uakseptabelt at wanna-be-jihadistene får fortsette å bo i Storbritannia.

Til Daily Mail sier Danczuk:

‘I think I speak for the vast majority of people in Rochdale in saying that this family will not be welcome back in Rochdale.’

‘The Islamic State in Syria are carrying out sickening and barbaric acts of inhumanity and anyone who pledges their allegiance to this cruel and twisted ideology will rightly be seen as an enemy of the UK.

‘Waheed and his family were apprehended trying to get into Syria and had they been allowed to cross the border then I’ve been given to believe Waheed would now be getting trained up to fight for ISIS.

‘The police have to recognize this, because the idea that someone who was prepared to join a terrorist outfit like ISIS could be allowed to return to civilian life in Rochdale and carry on as though nothing has happened is unacceptable.’

2738593D00000578-0-image-m-58_1428424008672

Politikersønnen som gjerne ville slåss for kalifatet, ser ikke ut til å ha forstått alvoret. Enten det, eller så ler han av journalistene.

Labour-politiker Simon Danczuk legger ikke fingerne imellom i sin uttalelse:

‘I do not think the Government’s Prevent strategy is working and we need a much smarter approach from all the authorities to stop this cancer spreading.’

«Cancer?» Men det var jo folk fra disse spennende etniske gruppene som Tony Blair så gjerne ville at skulle gjøre landet moderne og multikulturelt. Dette er drøyt fra Labour-politikere som åpnet dørene på vidt gap. Ed Miliband har innrømmet at partiet tok feil i innvandringsspørsmålet, men det spørs om han ikke må gjenta den innrømmelsen ved hver eneste anledning han får. Samtidig som det nok er lurt å avstå fra å kritisere partier som i det minste forsøker å gjøre noe for å bremse antallet.

Daily Mail