Her ble han sprayet ned med innholdet i et brannslukningsapparat. Aftonbladet

 

Mitt under besöket ryckte en man ner en brandsläckare och sprutade skum på justitie- och migrationsministern.

– Det var ju en person som uppenbarligen stod och väntade på mig och sprutade skum över mig och det är klart att jag blev överraskad men jag är helt oskadd, säger Morgan Johansson till P4 Kristianstad.

På bilder från platsen syns Johansson stå avsides med en nersprutad rock.

På frågan om han blev rädd säger han:

– Det blev jag ju, det är klart att man blev överraskad av det men jag har ju ingen skada på det sättet. Men man ska inte ta för lätt på sådant här heller. Man kan inte bara säga att man går vidare för det är klart att det är allvarligt.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂