Et øyenvitne forteller at hun så en mann komme ut av Krudttønden med en maskinpistol henslengt over armen. Så spaserte han rolig bort.

danmark.terror

Et andet øjenvidne skriver i en mail til TV2.dk, at hun så en mand komme roligt ud fra Krudttønden med en maskinpistol på armen.

– Jeg kom cyklende mod Krudttønden, da jeg hørte skudene. Mange skud. Vidste ikke, om det var fyrværkeri eller skud, og hvad jeg skulle gøre. Det gjorde de andre folk på gaden heller ikke. Pludselig kommer der en mand ud fra Krudttønden med et maskingevær. Han går lige så roligt væk derfra. Imod mig på modsatte side, skriver Suzanne Lorenzen til TV2.dk.

– Jeg tænkte, hvordan kan han gå så roligt, hvis han lige har skudt mennesker. Jeg når også at tænke, at han måske skyder mig, for jeg har jo set ham. Og kan beskrive ham. Men han går bare roligt forbi både mig og den flok løbere, der også var der. (tv2.dk)

De foreløbige afhøringer tyder på, at der kun var én gerningsmand ved skudattentatet ved Krudttønden.Der vedhæftes et billede, af en mand, der kort efter at flugtbilen blev efterladt på Borgervænget 25, passerede et kamera i området. Københavns Politi vil meget gerne i kontakt med denne mand, eller vidner, der har set eller genkender ham. Oplysninger bedes ringes ind til 114 og ikke 112, der alene skal benyttes, hvis nogen ser gerningsmanden her og nu! Københavns Politi (snaphanen.dk)

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.