Gjesteskribent

Der hviler et blytungt ansvar på de politikere, der ikke vil standse masseindvandringen fra først og fremmest muslimske lande.

Her til eftermiddag blev Café Krudttønden på Østerbro i København beskudt med formentlig mindst 20 skud, måske det dobbelte antal. Mindst én PET-mand er blevet såret, efter alt at dømme ikke alvorligt. Allerseneste nyt er, at tre politifolk er blevet såret.

ekstrabladet.dk:112:terror-tre-politifolk-skudt-paa-oesterbro:5442503

På Café Krudttønden blev der afholdt et arrangement om ytringsfriheden, og bl.a. den franske ambassadør var til stede. Det var en journalist Niels Ivar Larsen fra Information også, og han har til TV2 News for et kvarter siden udtalt, at der faldt en række skud, og han kunne fra gaden høre nogen råbe noget hadefuldt, men han kunne ikke høre på hvilket sprog, der blev råbt.

Dansk politikeres ansvar

Det her bliver ikke sidste gang, og det bliver uden for enhver rimelig tvivl også værre i fremtiden. Politikere, der ikke kan indse, at den sanseløse indvandring af enhver slags fra især muslimsk dominerede lande må bringes til ophør med det samme. Sker det ikke, vil problemerne, volden og terroren mod det danske samfunds institutioner og mod uskyldige borgere øges og øges.

Et blytungt ansvar hviler på de politikeres skuldre, som fortsætter med at tillade denne ødelæggende indvandring.

 

Jyllands-Posten