Helle Merete Brix er primus motor i Lars Vilks-komiteen. Hun forteller hva som skjedde da jihadistene angrep.

Helle Merete Brix fra Lars Vilks Komitéen kalder skyderiet et klart attentatforsøg mod den svenske muhammedtegner og kunsthistoristoriker. Helle Merete Brix, Lars Vilks Komitéen fortæller til TV 2, at Lars Vilks søgte ly i kølerummet, da skuddene faldt.- De reagerede meget roligt. Det lyder måske bizart, men arrangement er fortsat. Lars Vilks er en cool herre. Der er ingen, der synes, det er behageligt, når nogen forsøger at foretage et attentat mod en. Vi lå i kølrummet og holdt hinanden i hånden og fortalte dårlige vittigheder. For hvad skal man ellers gøre i sådan en situation? Hans livvagter lavede et formidabelt arbejde, siger hun.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂