Nytt

The Times har kåret Nigel Farage til årets brite. Bli ikke lurt av den avslappede mann-på-pub-fasaden, skriver Laura Pitel. Farage er en arbeidsnarkoman som har full kontroll på alt som foregår i Ukip. Han setter opp politikken, planlegger kampanjer, sikrer økonomisk støtte. samler troppene og deltar i mediadebatter.

Ukip var første ikke-representerte parti på 100 år som vant et nasjonalt britisk valg (EU-valget). Ukip fikk inn mange representanter i kommunestyrene over hele landet. To konservative parlamentsrepresentanter gikk over til Ukip og begge vant suppleringsvalgene slik at de nå representerer Ukip i Underhuset. Ukips medlemstall er rekordhøye og partiet vil spille en sentral rolle ved parlamentsvalget i mai.

 

91652572-8d44-11e4-_827489c

 

Han kalles også Teflon-Nigel (nothing sticks) 

 

The Times (betalingsmur)