Tavle

Kommentator  i The Telegraph, Dan Hodges, representerer den britiske politiske korrekte mediaeliten.

Han er sønn av skuespiller og Labour-MP Glenda Jackson og fikk sosialisme inn med barneskje. Gradvis har han endret kurs. Fra å skrive i The Guardian er han nå i The Telegraph. Han støttet Boris Johnson ved Londons borgermestervalg og ikke «Red Ken».

Selv om Dan Hodges er rådgiver for Labour, har han sklidd mot de konservatives rekker (men anti UKIP!). Det er dog fremdeles hjertebarn han ikke vil gi slipp på. Som innvandring. Han deltok i etableringen av Migration Matters Trust ifjor- en pressgruppe for innvandring.

Men aller viktigst: Dan Hodges sies å være David Camerons favorittspaltist.  Han blir hørt.    

P22-Dan-Hodges-NoCR

Dan Hodges mistet et øye i 1992 da han forsvarte noen innvandrere som ble mobbet av rasister på en pub

Ever since the first reports, and subsequent convictions, of so called “Asian grooming gangs” began to appear, a debate has opened up about how to confront the racial element of these crimes. It was inappropriate, many people argued, to explicitly describe them as “Asian” or “Muslim” gangs at all. Others said to even touch on the race of the perpetrators, or the victims, was to itself pander to racism. When I first heard the reports, I sympathised with this argument.

I was wrong. There is no longer any debate about what happened in Rotherham. A major British town was turned into a rape camp. The overwhelming majority of the abusers were Asian men, primarily of Pakistani descent. And their victims were overwhelmingly white girls.

1.400 misbrukte og traumatiserte småjenter tok det før Dan Hodges måtte innrømme at han tok feil. Og dette er bare jenter fra én by. Ut fra andre rettssaker og fengslinger vet vi at muslimske «grooming gangs» (vi må slutte å kalle dem «asiatiske» nå) herjer overalt i Storbritannia.

Ingen tør å gjette hvor mange britiske jenter som totalt har blitt utsatt for systematiserte voldtekter og annen brutal fysisk og psykisk vold som følge av de politisk korrektes skrekk for rasismeanklager og importert kvinnehat.     

Local councillors admitted they “believed that by opening up these issues they could be ‘giving oxygen’ to racist perspectives that might in turn attract extremist political groups and threaten community cohesion”.

«Giving oxygen to racist perspectives». Man blir helt matt. Sannheten må forties for enhver pris. Det er vi andre som er rasistene – vi som påpeker hva som faktisk skjer.

For those who endured the abuse, the racial origin of their attacker will seem irrelevant. But as we’ve seen, it wasn’t irrelevant because it was their racial origin that contributed to the abuse continuing unchecked for so long. That’s why we must never again allow a situation to develop where racism is allowed to flourish simply because it challenges our conventional belief of what racism is.

The children of Rotherham were abused racially, as well as sexually, physically and psychologically. We don’t just have a right to say that, we have an obligation.

Dan Hodges har endelig sett lyset. Vil han fremdeles være like pro-innvandring eller vil ha ta konsekvensene av hva han nå har forstått?

Det må bli umulig å ikke kunne snakke åpent om problemet nå. Det var mange som visste hva som skjedde. Det var på council estates at BNP og EDL oppsto. Tror folk at det var en tilfeldighet? At arbeiderklassen er født med mer rasistiske gener enn andre?

Det er mye å ta tak i her: Alt fra politiet som vurderte jentene som småluddere, det muslimske kvinnesynet, rasismen, de muslimske politikerne som beskyttet «sine», sosialarbeidere som ikke gjorde nok, politisk korrekhet og redselen for sannheten om multikulturen.

Rapporten om 1400 misbrukte jenter fra Rotherham er bare starten. 

Se også Allison Pearsons kommentar i The Telgraph idag: Rotherham: In the face of such evil, who is the racist now?

The Telegraph

Les også