Feature

danmark.konservativ.ungdom

Formann for Konservativ Ungdom i Danmark, Mikkel Ballegaard Pedersen, er som man kan se en kjekk dreng. Han skulle vært siste taler på fredsdemonstrasjonen for Israel på Christiansborg Slottsplass sist fredag. Men politiet kunne ikke garantere sikkerheten og deltakerne måtte skysses inn i borggården og transporteres vekk med busser. Det fikk Ballegaard til å legge ut en video på sin facebookside:

 

»Jeg siger kort, at jeg synes, det er frygteligt, at vi ikke kan demonstrere i fred og kalder dem, der truer demonstrationen, for idioter,« siger Mikkel Ballegaard.

Videoen er blevet delt næsten 200 gange på Facebook og har ført til, at Mikkel Ballegaard har modtaget en strøm af trusler henover weekenden. Mandag har han meldt flere af bagmændene til politiet.

»Dem, der rammer hårdest, er dem, der skriver, at de kan huske mit ansigt og håber, at de møder mig på gaden. Dem hvor der bare står »Dø, Mikkel« gør mig ikke lige så utryg,« fortæller KU-formanden.

Truslerne lyder blandt andet »Din søn af en luder, din lille zionistiske hund. Kan vi to ikke bare mødes og debattere? Bare mig og dig helt alene. For så skal jeg vise dig hvordan man snakker politik, din lille faggot ung!« og »Jeg håber snart, jeg møder dig på gaden«.

»Det tragiske er, at man kommer til at udøve selvcensur, når man bliver truet på den måde. Der er også nogen, der har kontaktet nogen af mine nærmeste gennem Facebook. Det er det mest ubehagelige,« siger han.

http://www.b.dk/nationalt/politiker-anmelder-doedstrusler-efter-fredsdemonstration