Nytt

Al-Aqsa-brigadene, den væpnede grenen til Mohamed Abbas Fatah, deltar i rakettbeskytningen av Israel og er stolte av det.

The Nidal Al-Amody force of Al-Aqsa Martyrs’ Brigades claimed responsibility for firing Grad and 107 millimeter rockets toward Ashkelon, Sderot, Netivot, Kibbutz Ein Hashlosha and the Sufa Crossing from Gaza, starting at 5 p.m Wednesday. Communiques specifying the attacks were published on Fatah’s official Facebook page.

PA-styret og Fatah har inngått i en samlingsregjering med Hamas. Nå går de også sammen om den væpnede kampen. Det er noe som nærmer seg et brudd med Israel.

Early Thursday morning, another armed force associated with Fatah, the Abdul Qader Husseini Battalions, claimed responsibility for launching two Grad rockets at Ashkelon and four mortar shells at Kibbutz Nir Oz near Khan Yunis shortly after one a.m.
“This blessed operation came as an answer to the enemy’s repeated crimes against our defenseless people,” read a statement on the group’s website. The claim of responsibility was also posted on Fatah’s official Facebook page.

 

Blodets politikk

 

fatha.Husseini-Brigades-526x357

Fatah har lagt ut et bilde på sin egen offisielle facebook-side, med følgende tekst:

“The Al-Aqsa Brigades and the Abdul Qader Husseini Brigades have proven today that they are the most loyal to the blood of the martyrs. They were among the first to quickly respond to the aggressive [Israeli] operation.”

 

Uttrykket – lojalitet mot blodet – er avslørende. Det sier noe om at «motstanden» bygger på blodets mystikk, og representerer palestinernes utgave av nazistenes Blut und Boden-mystikk. Parallellen er slående.

 

Folkemord

I samme ånd er president Abbas anklage og at Israel bedriver folkemord i Gaza. Den hysteriske retorikken springer ut av den samme islamistiske blodsmystikk; martyrenes blod rettferdiggjør alle handlinger og tilsvarende senker fienden ned på at nivå hvor han ikke fortjener noen verdighet eller respekt. Man står fritt til å forsyne seg av de groveste karakteristikker.

On Wednesday, Abbas accused Israel of carrying out genocide in Gaza. “Is this collective punishment?” Abbas said. “No way it’s collective punishment. It’s genocide. It’s called genocide.”

Med sin retorikk er norske journalister med på å hausse opp stemningen slik at slike anklager virker plausible. Ordet folkemord er selvsagt ikke tilfeldig valgt. Man vil oppnå å frata jødene den moralske særstilling som ofre for historiens verste forbrytelse, og dernest vende den mot dem selv. Palestinerne trer i palestinernes sted. Dette rollebytte har norske journalister og aktivister som Mads Gilbert vært med på å gjennomføre.

At Hamas truer med selvmordsaksjoner mot sivile mål, er ikke noe nytt. At Fatah uttrykker seg på samme måte er noe annet. Det burde kanskje få klokkene til å ringe hos journalister som mener at feilen for feilslåtte fredsforhandlinger utelukkende ligger hos Israel.

 -Røm vårt land

So far, only Hamas and Islamic Jihad were known to have launched rockets into Israel, though Mahmoud Abbas’s spokesman Nabil Abu Rudeineh stated on Tuesday that Palestinians had the right to oppose Israel “by all legitimate means.”

Earlier, Fatah posted a video in Hebrew on its Facebook page from the Al-Aqsa Martyrs’ Brigades warning Israelis to flee the country, Palestinian Media Watch revealed.

“Death will reach you from the south to the north. Flee our country without dying. The KN-103 rocket is on its way to you,” the message read.

– Røm vårt land, er klar beskjed. Jødene har ingen rett til landet.

Denne siden av Fatah og selvstyret har ikke norske politikere og medier villet se, selv om den har vært der hele tiden. Nå velger Fatah og Abbas side. Gjør ikke norske politikere og medier også det?

 

 

http://www.timesofisrael.com/moderate-fatah-joins-hamas-and-islamic-jihad-in-missile-launches/