Nytt

1-Indspilning-i-fuld-skærm-22-04-2014-134332

Svenske medier er 100 % afetnificerede, men de dræbte er: Two young Syrian-Aramean brothers ( Bassam & Naim Touma) were killed and more were injured in a shooting in the city of Norrköping last night!  Nja, unge og unge.  Syrianer er kristne fra enten Tyrkiet, Iran, Irak, Syrien eller Libanon.

Der er 10.000 af dem i Danmark og 120.000 i Sverige, flest i Södertälje syd for Stockholm. Deres opførsel, mord og korruption især i Södertälje, hvor de har chikaneret og fordrevet muslimer, er beviset på, at man ikke skal stirre sig blind på islam, men interessere sig for den dysfunktionelle mentalitet og klankultur i muslimsk dominerede lande. Enhver indvandring fra den del af verden, er et socialt og nationalt opløsningsmiddel, og Sverige har efter alt at dømme i sinde at opløse sig selv, nå ja, med mindre vælgerne beslutter noget andet til september, men det har jeg ventet forgæves på i næsten tyve år, så jeg kan kun blive glædeligt overrasket, hvis svensk folkestyre pludselig skulle beslutte sig for at fungere.

Sverige importerar kaos, skrev Lars Hedegaard meget apropos i går. Mon ikke? Svensk politi holdt en pressekonference, der skulle give indtryk af, de har styr på det. Det er som tidligere sagt, en ren Poptemkinkulisse, en Valium til folket. Er der ikke en svensk medicinalindustri, der fremstiller det stof efterhånden? Jeg har en idé til et navn til præparatet: “Lugn, håll käften” – indlægsseddelen skal have underrubrikken “øvrigheden har tjek på det.” Æd en pille og skyl efter med en Pripps Folköl, den holder 2.8 % og hjælper alligevel ikke.

Två personer miste livet och flera personer skadades efter ett stort bråk i Hageby i Norrköping i går. Två bröder i 35-40-årsåldern dödades och flera skadades. Nu sitter fem personer anhållna misstänkta för inblandning i dådet.Flera källor uppger för Aftonbladet att några män från de två släkterna började bråka redan under en gudstjänst i Norrköping på påskdagen. Polisen kallades till platsen och två anmälningar om misshandel upprättades.

Det var vid 22-tiden på måndagskvällen som polisen larmades om flera attacker i stadsdelen Hageby. Polisen beskrev situationen som kaotisk och många personer ska ha befunnit sig i området.Både skjutvapen, knivar och knogjärn användes i vad som tros vara en samordnad attack. – Det var fullständigt kaos på platsen, det pågick fortfarande bråk när polisen kom dit, säger Anne Asp. Döda i släktuppgörelse var bröder

1-Indspilning-i-fuld-skærm-22-04-2014-152439-760x351