Martin Schulz, formand for EU-parlamentet, er en svært ubehagelig person. Jeg fristes til at sige, at Martin Schulz inkarnerer alt det dårlige ved europæisk og vestlig kultur og civilisation.

For nogle dage siden fandt der en meget alvorlig drukneulykke sted. Mindst 93 personer, der var afrejst fra Afrika mod Europa, omkom, da der formentlig udbrød brand ombord. Skibet med de ulykkelige var sandsynligvis på vej til den italienske ø Lampedusa, der er beliggende i det sydlige Middelhav, tættere på Tunesien end på Italien i form af Sicilien.

Båden, der sank, er symptomatisk for den udvikling, vi ser i disse år. En ukontrollabel befolkningseksplosion i Afrika, både i det muslimske Nordafrika og i Afrika syd for Sahara, sender stadig stigende strømme af mennesker mod Europa. At Europa vil kollapse økonomisk, kulturelt og socialt, hvis ikke denne strøm standses, er uomtvisteligt. Det ved enhver, der har orket at konsultere kilderne for ikke-vestlige gruppers gennemsnitlige præstationer i europæiske lande.

Ridefogden

Martin Schulz er en ganske umanerlig ubehagelig type. Socialdemokrat i sit hjemland, Tyskland, og altså formand for EU-parlamentet. Jeg vil ikke skyde specielt på det tyske socialdemokrati her. Martin Schulz skal snarere ses som en evigt forekommende afstumpet personlighed, hvor et eller andet, genetisk eller kulturelt, eller begge dele i kombination, er gået helt galt på et eller andet tidspunkt.

Således udtalte Martin Schulz for nogle dage siden om de europæiske lande, der lider den vanskæbne at være medlem af EU:

Det er en katastrofe. En fordeling af ansvaret er nødvendig. Vi kan ikke have, at et par lande står med problemet alene. Det her er et europæisk problem, og jeg må gentage min opfordring til EU-landene om at påtage sig et ansvar i denne flygtningetragedie. Jeg accepterer ikke, at der er medlemslande, som siger: “Vi har ikke mere plads.”

Værsgo og spis. Martin Schulz vil uden for enhver rimelig tvivl, hvis han ellers kunne, tvinge f.eks. Danmark til at modtage endnu flere flygtninge som følge af den uendelige strøm, der vil komme fremover, indtil Europas folk sætter foden ned og bevogter Middelhavet så effektivt, at det bliver nærmest umuligt at ankomme til noget europæisk land uden udtrykkelig forudgående tilladelse.

Martin Schulz fortæller bedre end de fleste, hvorfor vi bør afsky EU og kræve monsteret placeret på historiens losseplads, hellere tidligt end sent.

Hvad der kunne blive et frugtbart europæisk samarbejde, er blevet til et uhyre, der må afmonteres så hurtigt som muligt. Martin Schulz og alle hans kloner skal vises vintervejen.

 

Opprinnelig i Jyllands-Posten den 6. oktober 2013.