Så er der optøjer for fuld udblæsning i Sverige igen. Det begyndte i Stockholmforstaden Husby og har nu bredt sig til en anden kæmpeghetto, Fittja. Kommer politiet i nærheden, angribes de med sten. En politimand har fået tæsk, mens en muslimsk pige råbte:

“Allah er stor, politiet løber.”

Hvad sker der fremover?

Disse voldshandlinger vil forekomme oftere og oftere, og de vil blive mere og mere blodige. Alt andet er helt usandsynligt. I den franske by Grenoble gik det hedt for sig i 2010, hvor politifolk blev truet på livet over internettet, og hvor der blev skudt med skarpt – hvad der ofte gør – mod fransk politi.

Det er naturligvis naivt at forestille sig, at det vil gå anderledes end meget slemt, hvor slemt det så end når at blive. De europæiske lande er på et vanvidsridt mod afgrunden.

Samtidig med dette dødsridt bliver EU mere og mere totalitær. Seneste skud på stammen er, at EU-kommissionen lægger op til, at politiske partier i EU-parlamentet og i medlemslandene skal kunne idømmes bøder, hvis de udtaler noget “forkert.”

Udviklingen både i EU og i de svenske ghettoer er helt forudsigelig. Det multietniske og multikulturelle eksperiment bliver sværere og sværere at styre, og derfor er magthaverne nødt til at tage stadig grovere metoder i brug. Ikke over for pøblen, der brænder biler af og forsøger at dræbe politifolk. Næ, myndighedernes jernnæve bliver i stigende grad brugt til at kneble og knægte de oppositionelle kræfter, der protesterer mod galskaben.

Den slags plejer ikke at ende godt, og det gør det her heller ikke her.

 

Opprinnelig i Jyllands-Posten.

Les også

-
-
-
-
-
-
-
-