Nytt

Andre påskedag blir to personer knivstukket i Vogts gate i Oslo. Situasjonen i Oslos kriminelle miljøer må antas å være spent. I forbindelse med episoden er legevakten sperret av med bevæpnet politi. Bildene som man kan se i artikkelen det er linket til, forteller sitt.

De melder om at fire personer er pågrepet og at de har funnet blant annet en pistol. Opprinnelig skjedde knivstikkingen i Vogts gate på Torshov, men personene som stakk fra stedet, har oppsøkt legevakten.»Kontroll på 4 personer som stakk fra stedet i bil. Politiet er bevæpnet», skriver politiet på Twitter.

Sperret legevakten

I forbindelse med denne episoden er legevakten sperret av bevæpnet politi, melder VG. Der har det oppstått ordensproblemer og flere er bortvist fra stedet. – De som er skadet, skal til legevakten, og det har vært ordensproblemer der, sier politiet til VG.

 http://www.osloby.no/Knivstikking-i-Oslo-7162301.html#.UVnSWb9KNz8