NTB

En person er pågrepet etter en brann på Torshov i Oslo. Det var kaotisk på stedet, og flere hoppet ut av bygården, men det er ikke meldt om alvorlige skader.

Politiet varsler at opplysninger og funn på stedet knytter personen som er pågrepet, til brannen.

– Av etterforskningsmessige hensyn ønsker vi ikke per nå å gå nærmere inn på årsaken til pågripelsen, varsler politiet.

Vogts gate ble sperret i forbindelse med brannen, som politiet først varslet om klokka 23.21 torsdag kveld. Brannen ble meldt slukket klokka 23.48. Flere personer fikk behandling på stedet etter å ha fått i seg røyk.

– Det har vært kaotisk. Det er et hospits. Det er mange rom, og man har ikke alltid oversikt over hvem som er hvor, sier operasjonsleder Line Skott i Oslo-politiet til NTB.

Brannvesenet varslet at det var flere som hoppet ut i bakgården for å slippe unna røyken. Brannen oppsto trolig i første etasje av bygget.

– Det er ikke meldt at de som har hoppet, har hoppet fra noen høyde og er skadd på grunn av det. Det er flere som er eksponert for røyk. Alle er bevisste, sier Skott.

Ifølge brannvesenet er det store vannskader på grunn av at sprinkleranlegget ble utløst. Brannen kan ha startet i en sofa, ifølge politiet.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.