Gjesteskribent

Det kører godt i Kokkedal. Som alle, der har øjne i hovedet, kan se, skrider kulturberigelsen planmæssigt fremad over det ganske land fra de stadig voksende velfærdsghettoer proppet til bristepunktet med det, vore sleskende kommunale myndigheder og tidsrigtige pædagoger kalder “udadreagerende ungdom”.

Disse hætteklædte voldsmænd er fucking ligeglade med det danske samfund, det kan jeg godt forsikre både Enhedslisten og Dansk Center for Menneskerettigheder om herfra til juleaften og lige til påske. De hætteklædte er fucking ligeglade – bare de får lov at være i fred og gøre, som det passer dem.

Og det får de. Selv politiet opfordrer nu indirekte medierne til at stikke piben ind og holde sig fra Kokkedal og andre muslimske enklaver, efter at TV 2 fik smadret en sendevogn i går.

Det begyndte med et bette juletræ, men det er allerede længe siden, for nu kastes der med brosten, og det ender med borgerkrig, beklager. Ikke nu, ikke i morgen, måske går mine børn endda fri eller formår at udvandre til Australien, USA, Schweiz eller Grønland (hvis de finder olie). Men en dag, bang, så har vi den, eller bliver nødt til krybende at erkende, at rødbedemonarkiet er havnet dér bedst, som DR skal til at sende det 117. afsnit af Forbrydelsen.

Indrømmet – og for fuldstændighedens skyld – der er naturligvis også den mulighed, at vi gør, som de gør i Belgien, nærmere bestemt Bruxelles, nulliteternes nirvana, hvor bystyret vælger helt at aflyse årets juletræsfest på Grand Place for at undgå mere ballade fra ophidsede muslimske byrådsmedlemmer og deres familier, brødre, fætre, kusiner og forlovede. Dvs. skridt for skridt afvikler sig selv, før den endelige magtovergivelse til en ny alliance af selvbevidste muslimer og skræmte demokrater.

Hvad siger borgerdyrene i det indre København?

Tjo, de diskuterer på dagens forside af Politiken, hvorvidt det var en god idé at flytte BogForum til Bellacenteret helt derude ude på Amager, hvor borgerdyrene normalt ikke kommer. Men de tog metroen, gjorde de, og det var slet ikke så slemt. Stor succes. Jes Stein Pedersen er rigtig glad i dag. Skøn bogmesse.

Det er i høj grad på grund af typer som ham og alle hans venner og venners venner, at dette land ikke formår at gøre noget ved indvandringen fra ikke-vestlige bananstater og klansystemer. Det er disse typer, der let og elegant og i bedste sendetid fører samtalen over på noget mere behageligt og lækkert, hver gang det ulmer underneden, og der er optræk til revision af hele det korthus af illusioner, vi har skabt med vores tossegode indvandringspolitik.

Det er denne klasse af samfundsignoranter, der skilter med, hvor meget de holder af kultur, skønt de er helt og aldeles kulturblinde, når det handler om politik og den borgerlige orden, og som fører os lukt ind i den vold, der kommer. Står det til disse skønånder og halvhjerner, er kultur at forstå som finkultur, og den er både fin og festlig. Mindre fin kultur er derimod ikke noget, de snakker om. Måske findes den slet ikke, når man lukker øjnene.

På en mandag som denne skal al min harme rettes mod disse snyltere, som har fået så meget foræret, men giver så lidt tilbage til den kultur, de lukrerer på. Føj!

I Jyllands-Posten 12. november