I morges våknet jeg som vanlig til Radio Norges nyhetssending. Toppnyheten var en storbrann i Oslo, og det ble også nevnt at det hadde vært flere bilbranner i Oslo i løpet av natten. Av ren nysgjerrighet sjekket jeg Oslopolitiets twitter, og der kunne jeg lese at mitt tidligere nabolag i Groruddalen igjen er hjemsøkt av bilbranner. Friskt i minnet står ikke også en håndfull skyteepisoder så langt i år og et knivdrap forrige helg.

Er det dette som er det endelige resultatet av Groruddalssatsningen som enkelte politikere skryter av? Det kan vel neppe være slik at Groruddalen er spesielt rammet av selvantennende biler, selvstikkende kniver og selvskytende pistoler?

Ole Brumms vei. Det brenner i to biler.

—————

Nødetatene er på vei til nok en melding om bilbrann. Denne gang i Granstangen.

—————

Bilbrann i Granstangen. Brann i èn bil, med spredningsfare til andre biler.

 

https://twitter.com/oslopolitiops