Nytt

Oslo: En ung mann ble først tatt for nasking og besittelse av narkotika. Etterpå truet han en drosjesjåfør med kniv, og festet et belte rundt halsen på ham. Hendelsen fant sted på Romsås i Groruddalen.

Den unge mannen i midten av 20-årene hadde blitt pågrepet av politiet på mandag ettermiddag fordi han var i besittelse av narkotika. I tillegg skal han ha blitt tatt for nasking. Etter noen timer på politihuset på Grønland ble mannen satt fri igjen.

– Da satte han seg i en drosje til Romsås. Da han kom fram kunne ikke mannen gjøre opp for seg, forteller etterforskningsleder på Stovner politistasjon, Stein-Erik Olsen.

Mannen trakk en kniv og truet sjåføren. Gjerningsmannen skal også ha festet et belte rundt halsen til drosjesjåføren.

http://www.groruddalen.no/slapp-fri-og-ranet-drosje-med-kniv.5009200-77747.html

 

Les også