Nytt

Ifølge en svensk islamist har Mohydeleen Mohammad flyttet til Sverige, etter å ha blitt utvist fra Saudi-Arabia.

Mohammad ble rikskjent da han under en tale på Universitetsplassen truet Norge med et 9/11.

Det er den kjente svenske kommentatoren Per Gudmundson som på sin blogg skriver at Mohammad har flyttet til Sverige. Kilde er en islamist som kaller seg Abu Salam, som oppgir dette på Facebook.

Det finnes et ekstremt islamist-miljø i Stockholm-forstaden Fisksätra.

Det är ‘Abu Salman’, en ung islamist i Stockholmsförorten Fisksätra, som skriver om saken på Facebook. Enligt inlägget (som egentligen handlar om något annat men nämner flytten i förbigående) ska Mohyeldeen Muhammad ha kommit till Stockholm i början av oktober, och han ska ha fått hjälp av ‘Abu Salman’ och andra muslimer i Fisksätra att skaffa bostad. Anledningen till Sverigeflytten ska vara jobb och äktenskap.

«Det finns en grupp som heter ‘Unga muslimer i Fisksätra’, där skrev en syster att en broder är i akut behov av boende. Eftersom jag är en broder så är det ju självklart att jag ställer upp för en broder som är i akut behov av hjälp, så jag skrev öppet till denna syster att han kunde ta kontakt med mig och så skulle jag hjälpa honom så gott jag kan. Jag kan lova er att jag bara lärt känna denna broder nyligen, knappt 2½ vecka. Jag har sen den första dagen jag träffat han lyckats hjälpa honom med att hitta någonstans att bo alhamdulilah, jag har ALDRIG tidigare vetat vem han var och varken träffat han för den delen. Det är bara efteråt, efter att jag träffat honom som jag fick veta vem han verkligen var, och missförstå mig inte, han är en bra broder ma sha Allah. Men denna kaffir verkar måla upp bilden av att jag och han har något sorts hemligt nätverk på gång, att han kommit till Sverige för att ställa till med problem, hahaha, denna broder är här för att han hittat ett bra jobb alhamdulilah och för att han ska gifta sig snart in sha Allah, INGET MER!!!»

(mina fetningar)
av gudmundson kl 19:21

Ökänd norsk islamist sägs ha flyttat till Stockholm

Les også

-
-
-
-
-
-