Gjesteskribent

Det kan være af en anseelig størrelse. SF´s leder har lavet det første af de par-tre selvmål, oppositionen skal præstere, for at blå blok kan levere sensationen. Tænk at levere en sådan gave og så lige på dørtrinnet til at samle op for modparten.

Jeg tænker naturligvis på Villy Søvndals melding om, at 24-årsreglen kun skal gælde i én valgperiode. Det tog da heller ikke mere end knap ti timer, før Villy Søvndal var en del mindre klar i mælet. Formentlig gik det op for SF´s formand, at han havde lagt en luns ud til Det radikale Venstre, som de ikke var sene til at sluge. Og endnu engang viste de radikale, at de er villige til at betale en hvilken som helst pris for at markere, at de ønsker maksimal liberalisering af udlændingepolitikken. Såmænd også muligheden for regeringsdeltagelse.

Virker 24-årsreglen?

Næ, det gør den stort set ikke, som jeg for længst har dokumenteret. Men det er der ikke ret mange danskere, der ved, af den simple grund, at der ikke er nogen politikere, der fortæller dem det.

Netop denne uvidenhed gør det helt ubegribeligt, at Villy Søvndal begynder at udtrykke sit hjertes mening, nemlig at 24-årsreglen skal væk. Derved ser det ud, som om der igen er stor forskel på blå og rød bloks udlændingepolitiske kurs.

Jeg holder selvfølgelig med blå blok, skønt jeg anser dem for politiske bedragere, når det gælder om at fortælle den danske befolkning sandheden om den sammenbrudte udlændingepolitik. På trods af dette svigt er jeg for længst blevet overbevist om, at rød blok kan afvikle nationalstaten Danmark en del hurtigere ned Lars Løkke Rasmussen og konsorter.

Må Villy Søvndal, Helle Thorning-Schmidt, eller hvem der nu byder sig til, derfor begå nogle flere brølere. Så er sensationen måske alligevel inden for rækkevidde.

Første gang på Jyllands-Posten blogg
Dato: d. 02.09.11, 21:11
Af: Morten Uhrskov Jensen

Document takker Uhrskov Jensen for tillatelse til å gjengi hans artikler.
45 kommentarer