Et lynraskt streiftog innom Haugen skoles skolegård i dag, 2. pinsedag, vitner om omfattende skader etter pinsehelgens episode av hærverk. Ihvertfall fire ruter er knust, og deler av to etasjer er vannskadet. Rommene som har stått under vann tørkes, og i skolegården ligger listverk og gipsvegger som er revet ut pga skadene. Hva koster dette samfunnet i kroner og øre?

Når man bor i Groruddalen, så trenger man ingen Brockmann-rapport for å synliggjøre at innvandringen og multikulturen er kostbar. Det holder å bruke øynene.

Rett etter påske var Haugen skole utsatt for ruteknusing. 15 stk. ble knust, hvis vekteren som var på vakt i skolegården i pinsen prater sant.

(Haugen skole er en skole dominert av såkalt minoritetsspråklige. Ca 25 prosent av elevene er norske. Det er ikke de norske barna som henger rundt skolen på kveldtid.)

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂