Muhammed-tegner Kurt Westergaard skulle have taget ved lære af “Theo van Goghs sag”. Det mener den danske kvinde, der er gift med tuneseren Slim Chafra, som PET mistænkte for at være hovedmanden i en terrorcelle, der planlagde at slå Westergaard ihjel.

Socialpædagog Hara Dvinge offentliggjorde i dag ovenstående tegningen på sin Facebook-profil. Kort efter kommenterede Anna Teresa Nielsen. Hun skrev:
“hej jeg hedder kurt westergaard, jeg har en mentalitet som en ti årig folkeskole elev, så nu tegner jeg en fræk tegning for at drille alle de andre, og jeg er sikker på min bedste veninde pia nok skal bakke mig op for hun er jo kun 10 år i hjernen, præcis som mig..”
Anna Teresa Nielsen er konverteret til islam og gift med tuneseren Slim Chafra, der af PET var mistænkt for at ville slå Muhammed-tegneren Kurt Westergaard ihjel. Om Kurt Westergaard og Muhammed-tegningerne skriver Anna Teresa Nielsen kort efter i samme tråd på Facebook:
“hvis manden (Kurt Westergaard, red.) havde bare en smule forstand, så ville han kunne have forudset hvilket ramaskrig det ville medføre, har han ikke lært noget af theo van goghs sag? (filmskaberen Theo van Gogh blev dræbt af en islamisk ekstremist i Amstredam i 2004, red.), det er ikke synd for ham (Kurt Westergaard, red.), da han er voksen og hvis han kan provokere en befolkningsgruppe der i forvejen er kendt for at de ik tager imod noget p** fra nogen, så jeg kan ikke sige jeg har ondt af ham.. han burde ha tænkt over konsekvenserne”
Om sin mand Slim Chafra skriver Anna Teresa Nielsen:
“han er det s,ukkeste menneske og det blideste mest kærlige menneske jeg har mødt i mit liv.. han fascinerer mig hver dag med sin venlige omgang med folk og sine gode manerer og sin måde at være på i d hele taget ”
Senere i tråden kommer der en opfordring fra Anna Teresa Nielsen til Hara Dvinge om at tage burka på.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂