av Fiamma Nirenstein Det er virkelig sjokkerende, som Ban Ki Moon sa, i likhet med de forargede regjeringene som kalte ambassadøren inn på teppet: Tyrkia, Sverige, Hellas, Jordan. Å ja, det er et sjokk, som også Hillary Clinton og Tony Blair uttalte. Det er grusomt, som EUs utenriksminister sa, altså lady Ashton… Det er en […]

Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.

av Fiamma Nirenstein Det er virkelig sjokkerende, som Ban Ki Moon sa, i likhet med de forargede regjeringene som kalte ambassadøren inn på teppet: Tyrkia, Sverige, Hellas, Jordan. Å ja, det er et sjokk, som også Hillary Clinton og Tony Blair uttalte. Det er grusomt, som EUs utenriksminister sa, altså lady Ashton… Det er en […]

Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.