av Fiamma Nirenstein Det er virkelig sjokkerende, som Ban Ki Moon sa, i likhet med de forargede regjeringene som kalte ambassadøren inn på teppet: Tyrkia, Sverige, Hellas, Jordan. Å ja, det er et sjokk, som også Hillary Clinton og Tony Blair uttalte. Det er grusomt, som EUs utenriksminister sa, altså lady Ashton… Det er en […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli abonnent eller logge inn hvis du allerede er. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.
av Fiamma Nirenstein Det er virkelig sjokkerende, som Ban Ki Moon sa, i likhet med de forargede regjeringene som kalte ambassadøren inn på teppet: Tyrkia, Sverige, Hellas, Jordan. Å ja, det er et sjokk, som også Hillary Clinton og Tony Blair uttalte. Det er grusomt, som EUs utenriksminister sa, altså lady Ashton… Det er en […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli abonnent eller logge inn hvis du allerede er. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.