Natt til fredag ble tretten politibiler ved Politihøgskolen i Brøndby utenfor København brent ned. Politiet ser meget alvorlig på hendelsen. Tre biler ble direkte antent, så spredte ilden seg til ti andre biler som alle ble totalskadet. Det er snakk om store materielle skader. Det ble også gjort forsøk på å antenne skolens foyer. Men […]

Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.

Natt til fredag ble tretten politibiler ved Politihøgskolen i Brøndby utenfor København brent ned. Politiet ser meget alvorlig på hendelsen. Tre biler ble direkte antent, så spredte ilden seg til ti andre biler som alle ble totalskadet. Det er snakk om store materielle skader. Det ble også gjort forsøk på å antenne skolens foyer. Men […]

Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.