Bekreftelsen av at Pakistanske Taliban sto bak Faisal Shahzads bilbombe på Times Square har gjort dypt inntrykk på Obama-administrasjonen og alle som sysler med USAs sikkerhet. At Talibans armer når fra Waziristan til Times Square endrer spillets regler. Utenriksminister Hillary Clinton sa sist fredag at det ville få alvorlige konsekvenser hvis et slikt angrep lykkes. […]

Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.

Bekreftelsen av at Pakistanske Taliban sto bak Faisal Shahzads bilbombe på Times Square har gjort dypt inntrykk på Obama-administrasjonen og alle som sysler med USAs sikkerhet. At Talibans armer når fra Waziristan til Times Square endrer spillets regler. Utenriksminister Hillary Clinton sa sist fredag at det ville få alvorlige konsekvenser hvis et slikt angrep lykkes. […]

Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.