Bekreftelsen av at Pakistanske Taliban sto bak Faisal Shahzads bilbombe på Times Square har gjort dypt inntrykk på Obama-administrasjonen og alle som sysler med USAs sikkerhet. At Talibans armer når fra Waziristan til Times Square endrer spillets regler. Utenriksminister Hillary Clinton sa sist fredag at det ville få alvorlige konsekvenser hvis et slikt angrep lykkes. […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli abonnent eller logge inn hvis du allerede er. Artikkelen blir forøvrig frigitt 24 timer etter publisering.
Bekreftelsen av at Pakistanske Taliban sto bak Faisal Shahzads bilbombe på Times Square har gjort dypt inntrykk på Obama-administrasjonen og alle som sysler med USAs sikkerhet. At Talibans armer når fra Waziristan til Times Square endrer spillets regler. Utenriksminister Hillary Clinton sa sist fredag at det ville få alvorlige konsekvenser hvis et slikt angrep lykkes. […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli abonnent eller logge inn hvis du allerede er. Artikkelen blir forøvrig frigitt 24 timer etter publisering.