Et par blir overrasket av en gruppe Taliban-krigere, og dommen eksekveres på stedet. En lokal journalist er invitert med for å vise omverdenen hva de kan vente seg hvis de ikke følger påbudene for moralsk oppførsel. Hendelsen fant sted i Hangu-distriktet to timers kjøring nord for Peshawar, i North West Frontier Province. Videoen ble sendt […]

Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.

Et par blir overrasket av en gruppe Taliban-krigere, og dommen eksekveres på stedet. En lokal journalist er invitert med for å vise omverdenen hva de kan vente seg hvis de ikke følger påbudene for moralsk oppførsel. Hendelsen fant sted i Hangu-distriktet to timers kjøring nord for Peshawar, i North West Frontier Province. Videoen ble sendt […]

Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.