Nytt

Folkens, situasjonen er alvorlig. Oslo Filharmoniske Orkester (OFO) går en usikker fremtid i møte etter at hovedsponsoren Hydro har sagt opp sin avtale med orkesteret. Det er naturligvis begrenset hva vi vanlige fattiglemmer kan bidra med, men en symbolsk form for støtte til Norges viktigste eksportartikkel kan være følgende:

1. Gå på OFOs konserter.

2. Kjøp et abonnement hvis du har råd. Da er orkesteret gjennom hele sesongen sikret en mer stabil inntektskilde enn salget av enkeltbilletter gir.

3. Mel deg inn i OFOs venneforening.

4. Kjøp en eller flere av OFOs CD’er. (Hvis du kjøper musikk i denne butikken, må du huske at innehaveren ikke liker Mariss Jansons, og du må dermed være beredt til å forsvare ditt valg av innspillinger.)

Som eksempel på hva vi står i fare for å miste hvis OFO går dukken – Griegs a-moll-konsert med Leif Ove Andsnes og Jansons:

Første sats, første del

Første sats, andre del

Andre sats

Tredje sats, første del

Tredje sats, andre del