To homofile menn ble natt til søndag overfalt på Grønland i Oslo av «to av utenlandsk opprinnelse» som sa de selv var homofile, forteller Knut-Øyvind Hagen til NRK Østlandssendingen.

Han var på Grønland sammen med en kamerat ved 03-tiden for å spise en kebab, da to menn kommer bort og utgir seg for homofile. De snakker om hvor det er hyggelig å gå i byen. De skilles, men kort etter støter de på karene igjen og denne gangen går de løs på Hagen og hans venn uten varsel.

– Det var forferdelig. Dette var helt klart på grunn av vår legning. Først jubler man får ny ektskapslov også skjer dette. Blodet rant og rant, vi ble liggende i en blodpøl, forteller Hagen frustrert.

Hagen fikk gjenklistret øye og måtte sy. Han skal til legen igjen. Han er kjent for offentligheten gjennom Grand Prix.

Overfalt på grunn av legning