«Jeg tror – jeg sier det med sorg, men like fullt med sikkerhet – at det bysantinske maktsystemet har triumfert for all overskuelig fremtid i Russland. Det er for sent å fjerne det fra makten ved en normal demokratisk prosess, for de demokratiske mekanismene er likvidert, forvandlet til ren imitasjon. Jeg er redd svært få […]

Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.

Les også

-
-
-
-
-
-

«Jeg tror – jeg sier det med sorg, men like fullt med sikkerhet – at det bysantinske maktsystemet har triumfert for all overskuelig fremtid i Russland. Det er for sent å fjerne det fra makten ved en normal demokratisk prosess, for de demokratiske mekanismene er likvidert, forvandlet til ren imitasjon. Jeg er redd svært få […]

Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.

Les også

-
-
-
-
-
-