Lørdag fikk Alex Jones meldinger om at føderale myndigheter, dvs FBI, kom til å stenge og beslaglegge hans studio. Det kan virke som om dommen mot Trump er blitt utløsende for raid mot opinionsdannere som Demokratene hater.

Det er fri bane for jakt på politiske motstandere. Alex Jones snakket med Steve Bannon som anbefalte at de oppfordret sympatisører til å omringe studio og beskytte det. Alex Jones satt omgitt av sine medarbeidere og gråt over sitt livsverk.

Han trodde lørdagens show ville bli det siste. Det gjenstår å se. Alt oppstyret gjorde at føderale agenter holdt seg vekk.

Det er et helt annet FBI som opererer i dagens Amerika under Demokratene. De er blitt Demokratenes forlengede arm og står ikke lenger til ansvar for folkevalgte organ.

FEDS ATTEMPT TO SHUT DOWN INFOWARS TONIGHT – Alex Jones Breaks Down in Tears on Live Show – Heartbreaking Video – Steve Bannon Urges Alex to Take Them to the Mattresses!

 

Kjøp Sokrates’ forsvarstale fra Document her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.