NTB

Politiet ber publikum om tips etter et omfattende tyveri i en fotobutikk i Stavanger, der kamera og utstyr til rundt 700.000 kroner ble stjålet.

Tyveriet skjedde på Stavanger Foto like før klokken 03.30 natt til mandag. Politiet ble varslet av et vekterselskap, og rykket umiddelbart ut, men tyvene hadde forlatt åstedet før de kom fram.

– Innbruddet fremstår profesjonelt og planlagt, da de fikk med seg noen av de mest kostbare produktene i butikken, sier politiadvokat Linn Bakken Bertelsen i Sørvest politidistrikt.

– Lyden på det innhentede overvåkingsmaterialet gir mistanke om at tyvene kan ha snakket sammen på østeuropeisk, men dette vet vi ikke sikkert, sier hun.

Overvåkingsbilder fra fotobutikken viser to mørkkledde og maskerte personer. Ifølge politiet tok tyvene seg trolig inn gjennom inngangspartiet, som var knust da politiet kom til åstedet.

Hittil er ingen pågrepet eller mistenkt i saken.

– De som har opplysninger om mistenkelig aktivitet rundt Stavanger Foto i løpet av natt til mandag, eller i dagene før bes kontakte politiet, sier Bertelsen.

(©NTB)

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.