Seerne av GB News planlegger å stemme Labour. Ifølge en ny meningsmåling fra JL Partners har Starmers Labour-parti en overlegen ledelse på 11 prosentpoeng blant folk som ser på den høyreorienterte kanalen.

Egentlig er ikke dette så overraskende, for ingen misliker Sunaks regjeringsparti mer enn konservative briter, skriver Miachel Deacon i The Telegraphs satiriske spalte Way of the World.

Dette er imidlertid neppe et tegn på at GB News’ seere plutselig har blitt venstrevridde. Jeg tviler på at de oversvømmer kringkasterens ledelse med krav om mer positiv dekning av småbåtene, smiskende intervjuer med Greta Thunberg og at Nigel Farage skal erstattes av Sadiq Khan.

Selvsagt støtter ikke GB Nes-seere Labour. De er bare så ekstremt misfornøyde med hva toriene har fått til etter 14 år i førersetet.

Migrasjonen har eksplodert etter Brexit. Brexit vant valget, men oppfølgingen var en samlende rekke katastrofer. Skattepresset er på det høyeste nivået siden 2. verdenskrig.

Så konservative velgere føler en sterk trang til å straffe et parti som ikke har fått til noe som helst. På denne måten kan man tvinge frem en endring i partiet, slik at toriene gjenoppstår som et reelt konservativt parti.

Beacon tror at det er en annen grunn til at mange konservative ønsker seg en Labour-regjering.

Etter å ha sett sitt eget parti bli latterliggjort av selvgode Labour-støttende komikere, kjendiser og personligheter i sosiale medier i alle disse årene, vil det være en stor glede å se dem oppdage at det ikke er fullt så enkelt å styre landet som de tror.

Når det gjelder de som alltid har stemt på Labour, så spår Beacon følgene tretrinns reaksjoner etter valget, som trolig gjennomføres en gang i løpet av høsten.

1. YESSSSSSSSS!! DE ONDE TORIES ER ENDELIG UTE!!! NÅ KOMMER ALT I LANDET TIL Å BLI MAGISK BEDRE FORDI DET ER LABOUR!!!!

2. Det er ikke Keirs feil. Han må ta hånd om alt rotet som de ubrukelige toryene etterlot seg, og det har alltid tatt tid. Ingen har noen gang sagt at det er lett å sitte i regjering.

3. Dumme Starmer. Jeg har alltid sagt at han er tory.

Uansett hva som skjer, så ser det mørkt
ut for Storbritannia. Dét er vel omtrent nesten like sikkert som at Labour vinner valget.

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.