Under en anti-israelsk demonstrasjon ved Yale University rev demonstranter ned et amerikansk flagg, og angrep jødiske studenter.

Videoen sirkulerte på sosiale medier lørdag og søndag, og viser kaffiyeh-kledde aktivister som jublet og ropte «Viva Viva Palestina», mens de river ned Stars and Stripes.

Hverken universitetets ledelse eller politistyrke skal ha reagert.

Mer enn 500 demonstranter skal ha samlet seg på Beinecke Plaza. Det skal ha vært begrenset med politi til stede, ifølge universitetsavisa Yale Daily News.

Ifølge Jerusalem Post skal jødiske student ha blitt angrepet av demonstranter. Sahar Tartak er redaktør for Yale Daily News. Hun forsøkte forsøkte å filme den pro-palestinske protestleiren som var satt opp på campus.

Den synlig religiøse jødiske studenten og hennes venninne ble umiddelbart møtt av en mur av fem aktivister hver, som ikke lot dem passere.

– En av dem tar det palestinske flagget sitt og vifter med det i ansiktet mitt, før han stikker det i ansiktet på meg, sier Tartak.

Tartak skal ha blitt truffet i øye, men skal ikke ha blitt alvorlig skadet.

Også ved Columbia University fortsetter de anti-israelske demonstrasjonene. Hamas har blitt hyllet åpenlyst tidligere av studenter som roper:

Al-Qassam-brigadene, dere gjør oss stolte, drep enda en soldat nå!
Israel vil falle! Palestina er arabisk!

Al-Qassam-brigadene er Hamas’ militære fløy.

I Canadas hovedstad Ottawa oppfører demonstranter seg på den samme måten, med slagord hvor de ser på terrorangrepet 7. oktober som veien mot frihet.

Kjøp Jean Amérys bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.