En 16 år gammel gutt fra fra North Carolina ble utvist fordi han sa «illegal alien» da han diskuterte ordets betydning i engelsktimen – noe som kan ha ødelagt sjansene hans for å få et idrettsstipend på college. New York Post skriver om saken.

Da «alien» først og fremst betyr en person som er fra et annet land – er illegal alien brukt siden begynnelsen av 1900-tallet. I 2021 beordret Biden myndighetene til å endre måten de snakker om immigranter på.

Nytale for et mer humant immigrasjons-system er følgende:

Alien skal kalles ikke-borger eller migrant, illegal er nå udokumentert og assimilering er istedet integrering.

Aliens will become noncitizens or migrants, illegal will become undocumented, and assimilation will change to integration.

Christian McGhee, som går på Central Davidson High School i Lexington, ble suspendert i tre dager i forrige uke etter å ha brukt ordet i engelsktimen, skriver The Post.

Moren hans, Leah McGhee, sa at læreren hadde gitt en oppgave der ordet alien ble brukt, og Christian spurte:

– Som romvesener eller ulovlige aliens uten oppholdstillatelse?

– Like space aliens or illegal aliens without green cards?

En annen elev skal ha blitt fornærmet og truet med å slåss med Christian, så læreren tok saken videre til assisterende rektor, ifølge Carolina Journal.

Til slutt ble det fastslått at ordene hans var støtende og respektløse overfor latinamerikanske klassekamerater, og han ble derfor suspendert.

– Jeg kom ikke med en uttalelse rettet mot noen – jeg stilte et spørsmål, sa Christian til Carolina Journal. – Jeg snakket ikke om latinamerikanere, for alle fra andre land trenger oppholdstillatelse, og begrepet «illegal alien» er et faktisk begrep som jeg hører på nyhetene og kan finne i ordboken, la han til.

Moren hans, Leah McGhee skrev i en e-post at sønnen hennes ble straffet og fikk tre dagers utestengelse fra skolen på grunn av rasisme:

– Han er knust og bekymret for at rasisme-stempelet på rullebladet hans vil skade hans fremtidige mål om å få et idrettsstipend. Vi er bekymret for at han kommer til å sakke akterut i timene fordi han har vært fraværende tre dager på rad.

McGhee sa at assisterende rektor har nektet å fjerne utestengelsen fra guttens rulleblad, så familien har engasjert en advokat.

Tirsdag opptrådte McGhee på «The Pete Kaliner Show», som sendes på radiostasjonen WBT, og sa at familien hennes en gang hadde bodd i England, og Christian nevnte at briter også trenger oppholdstillatelse for å bo i USA.

Hun sa at hun og mannen hennes fortalte den assisterende rektoren at illegal alien er et begrep sønnen deres kan slå opp i en ordbok.

Den populære X-kontoen Libs of Tik Tok uttalte seg også og sa at Christians rulleblad kunne bli skadet av bråket om politisk korrekthet. Innlegget har fått nesten 5 millioner visninger.

Blant dem som reagerte, var Elon Musk, som skrev: – Dette er absurd.

I elevhåndboken står det at skolene kan legge begrensninger på elevens rett til ytringsfrihet når ytringen er uanstendig, krenkende, fremmer ulovlig narkotikabruk eller med rimelighet kan forventes å forårsake en betydelig forstyrrelse av skoledagen. skriver Carolina Journal.

Joe Biden brukte ordet for ikke lenge siden, men ble ikke suspendert, selv om venstresiden fikk en total meltdown.

Samtidig som Christian er redd for å miste idrettsstipendet sitt for å ha sagt en frase som er i ordboken, ropes det «death to America» og «from the river to the sea» over hele landet.

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.