Klimakrisen finnes ikke, klima­modeller er søppel, klima­forskningen er blitt et intellektuelt uredelig mafia­velde, og klima­politikken er svindel på kolossal skala som gjør stor skade – alt dette og mer til forteller den nye dokumentar­filmen «Climate: The Movie» av den engelske tv-produsenten Martin Durkin.

I en bedre verden ville denne filmen ha blitt sendt av allmenn­kring­kastere som NRK og BBC. Men disse kjemper selv med nebb og klør for at ingen skal dra i de nødbremsene som måtte finnes på det løpske toget.

Filmen varer i ca. 80 minutter, og er vel verdt tiden – også for dem som er godt informert om temaet. Regissørens store fortjeneste er at han viser bedre enn noen hvor ekstremt korrupt klima­bransjen – og hele samfunnet med den – er blitt. Blant de første til å slippe den på YouTube var Einar R. Bordewichs klima­skeptiske nettsted fakta360.no.

Dokumentaren sendes kl. 18:00.

Dagsorden sendes som vanlig kl. 20:00

YouTube:

 

Ny film om klima­svindelen: «Climate: The Movie»

Document er blitt 20 år – kjøp vårt nye tidsskrift!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.