En muslimsk lærer har fått forbud mot å undervise på livstid etter å ha sagt til elevene at islam kommer til å ta over og stemplet vestlige jenter som gale.

Aqib Khan (30) ble sparket fra yrket for å ha «undergravd grunnleggende britiske verdier» av et yrkesetisk panel under Teaching Regulation Agency, skriver The Daily Mail.

Khan var engelsklærer ved Harborne Academy i Birmingham mellom desember 2020 og mars 2023. Men i løpet av denne perioden kom han med en rekke kommentarer i en Microsoft Teams-gruppe som var faglig uakseptable.

Blant kommentarene var hvordan han kunne «få jenter» og viste et toppløst bilde av seg selv mens han viste muskler til en elev. Panelet hørte også at han åpent angrep feminisme i timene sine.

Panelet sa at oppførselen hans «klart krysset profesjonelle grenser» og at de upassende kommentarene var knyttet til tekster som klassen ble undervist i. Han har blitt suspendert for de neste to årene.

Panelet fikk høre hvordan Khan fortalte elevene at «jenter kan bli leger, men pass på at dere gifter dere i løpet av de årene. For etter det er det ikke flere gutter som synes du er attraktiv, og da blir du bare stående på tribunen».

Han sa også: «Kvinner vil ha en mann som kan dominere dem og ta vare på dem, siden de ikke kan ta vare på seg selv».

I en annen melding skrev Khan:

«I praksis er hun heldig fordi hun er jente. Hvis hun gifter seg med en bra mann, kan hun jobbe eller ikke jobbe – det er hennes valg. Mannen hennes vil støtte henne uansett. Det vil lette presset på henne når hun skal velge karriere.»

Han sa videre at jenter burde «finne en bra mann å gifte seg med (jenter i begynnelsen av 20-årene synes dette er enklest) – da får du friheten til å jobbe og ikke jobbe. Da slipper du presset med å finne en karriere, og du kan velge å gjøre det i ditt eget tempo».

Konverterer norske tenåringer til islam under ramadan

Panelet hørte også at Khan sa noe i retning av at «i Saudi-Arabia er det 10 ganger mindre sannsynlig at kvinner blir voldtatt enn i USA».

Han antydet også at «kjærlighetsekteskap har større sannsynlighet for å ende i skilsmisse enn arrangerte ekteskap», ble panelet fortalt.

Og med henvisning til den økende muslimske befolkningen skal Khan ha sagt til studentene sine:

«Den naturlige seleksjonen gjør at vi blir flere og flere. Innen 2050 vil hele Storbritannia, Frankrike og Tyskland se ut som Birmingham. Antallet muslimer har økt med 44 prosent på 10 år. Alle andre synker eller vokser i sneglefart.»

I et annet innlegg som ble presentert for panelet, skal Khan ha delt en nyhetsartikkel der det sto:

«Alkoholforbud hjelper kvinnelige fans med å nyte problemfri fotball i Qatar». Han satte bildetekst til innlegget: «Hvite kvinner nyter livet under sharia, lol».

Panelet hørte at han også informerte studenter om at de ville bli «erstattet av muslimer» hvis de støttet feminisme eller progressive ideologier.

«Hvis du tror på feminisme, hvis du tror på abort, på at mann og mann og kvinne skal gifte seg, hvis du tror på å jobbe til du er 35 år og ikke få barn. Hvis du tror på alt dette, er det greit, tro på det», sa han.

«Men jeg sier dere én ting: Dere kommer til å bli erstattet av muslimer enda raskere, de kommer til å erstatte dere enda raskere.»

«Feminismen ble utviklet for å få kvinner til å jobbe i stedet for å ha mann og barn. For på den måten kan myndighetene beskatte dem og tjene penger… Det moderne samfunnet er designet for å få tak i jenter og gjøre dem til dette for myndighetene og bankene… Bare husk dette. Bare hold deg til verdiene våre – og la dem tro på det de tror på, så kommer vi bare til å erstatte alle andre enda raskere.»

«Feminismen lærer oss at kvinner er likeverdige og fraråder moderskap og det å være hustru. Islam lærer at kvinner er x3 ganger mer verdifulle enn menn hvis de er gode mødre og hustruer.»

Han la til:

«Aldri angrip en jente. ALDRI. Verbalt og følelsesmessig. Du skal behandle dem som dronninger så lenge de er snille jenter. Hvis de er vestliggjorte galninger, er det bare å ignorere dem.»

Så kan man saktens spørre seg hva som er annerledes med det Khan her mener, og det de fleste andre muslimer mener.

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag.

 

Støtt Document ved å kjøpe bøker fra Document Forlag!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.