Espen Barth Eide fordømmer selvsagt at hjelpearbeidere ble drept, selv om han kunne sagt at det er prisverdig at Israel lover å granske hendelsen til bunns. Verre er det at han fordømmer stengning av Al Jazeeras kontor i Jerusalem i pressefrihetens navn!

– Verdenssamfunnet er helt avhengig av mediene for å få troverdig informasjon om situasjonen. Å forby et nyhetsmedium som Al Jazeera er et direkte angrep på pressefriheten, skriver Eide i en epost.

Å nevne «troverdig informasjon» og Al Jazeera i samme setning er en selvmotsigelse. Enhver som har sett den Qatar-eide kanalen vet at den heller bensin på bålet. Det er den engelskspråklige og vi vet at den arabiske er enda verre.

Barth Eide tuter med ulvene. Gaza-krigen har fått norsk elite til å gå fullstendig fra konseptene. De hisser seg opp, enten det er regjeringen, artister, fagforeninger og selvfølgelig medier. Kanskje det er det som gjør at Eide tør å blottstille seg? Han er bitt av autismen i den norske antisemittismen. Hvis alt du ser og hører rundt deg er uten motforestillinger vil du til slutt tro at det er normalt å hate Israel.

Men vi vet at det norske folk ikke hater Israel. Det er det den norske eliten som gjør.

Vi kan si: Ikke i vårt navn!

 

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus! Kjøp eboken her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.