Løgnene som fortelles i vestlige medier om hva som har skjedd på al-Shifa-sykehuset på Gazastripen er et godt eksempel på hvordan hatet mot Israel har forpestet hele vår sivilisasjon.

Det er som om våre politiker og våre medier synes det er helt greit at terrorgruppen Hamas bruker sykehusene til å planlegge sine morderiske angrep på den jødiske staten.

Få mennesker utenfor Hamas’ egen indre krets ville sagt noe slikt høyt. De færreste ville gitt uttrykk for en slik holdning til krigsforbrytelser. Ingen som ønsker å bli oppfattet som en moralsk person, en halvveis anstendig person, ville så ubekymret engasjere seg i Hamas-apologi. Allikevel er det i bunn og grunn dette Vestens aktivistklasse sier når de raser mot Israel på grunn av kampene på al-Shifa-sykehuset.

Dette skriver Brendan O’Neill i Spiked. Han beskriver det som skjer som en pro-terror-holdning forkledd som fredsaktivisme.

Det finnes igen grunn til å tvile på at terrorister fra Islamic Jihad og Hamas utnytter sykehus for sin krigføring mot Israel Defense Forces (IDF). Bare det faktum at det har vært «skuddvekslinger», «harde kamper» og «intense sammenstøt» i nærheten av sykehuset, er et bevis på at islamistiske terroristene befinner seg der.

Er hatet mot Israel så stort at vestlige medier seriøst tror at IDF går til angrep på nyfødte barn og pasienter på intensiven?

Selv den mest hardbarkede Israel-fiendtlige må innrømme at det må to parter til for å ha en skuddveksling. Så når woke Vestens anti-israelske agitatorer krever at Israel skal komme seg til helvete ut av al-Shifa, sier de egentlig: «Overlat det til terroristene». Fobien deres mot Israel er, for å parafrasere Orwell, objektivt sett pro-Hamas.

IDF slåss ikke mot spøkelser eller vindmøller, de slåss mot noen av de verste og mest ondskapsfulle menneskene på denne jord. Dette ble grundig bevist 7. oktober. Men mediene forteller en helt annen historie.

De har så å si usynliggjort Hamas og gitt inntrykk av at Israel ødela et sykehus for moro skyld. Alex Crawford fra Sky News tvitret tidligere denne uken om «den totale ødeleggelsen» av al-Shifa etter et «to uker langt israelsk bombardement».

Er det alt? Ingen omtale av hæren av antisemitter som var gjenstand for dette israelske «bombardementet?»

EU vil innføre sanksjoner mot israelske bosettere og Hamas-medlemmer

Når IDF hevder å ha drept 200 terrorister, så fokuserer vestlige medier på de syke palestinerne som Hamas med viten og vilje bruker som menneskelige skjold. BBC bruker ordet terrorist med anførselstegn, som om dette er en for drøy beskrivelse av folk som voldtar, maltrakterer og dreper sivile israelske kvinner.

Men for BBC er det helt akseptabelt å beskrive en mannlig voldtektsforbryter som «hun». Det er også akseptabelt å indoktrinere britiske barn på ni år at det finnes 100 ulike kjønnsvrangforestillinger, og at å bli trans er en god måte å finne lykken på.

«Israel avslutter beleiringen av al-Shifa-sykehuset etter å ha drept mer enn 400 palestinere», sier Democracy Now!

At minst halvparten av disse var brutale terrorister ignoreres fullstendig. På Twitter er jødehatet overalt, og IDFs såkalte brutalitet beskrives som middelaldersk, og verre enn ISIS. Men også i middelalderen var det som oftest jødene som var ofrene.

Edward I proklamerte i juli 1290 en Edict of Expulsion. Alle jøder fikk ordre om å forlate England før november samme år. Nå er det nok en gang utrygt å være jøde på de britiske øyer.

Det er klare bevis for at Hamas har utnyttet sykehuset al-Shifa for tortur, henrettelser, våpenlagring og gisseltaking. Men dette ignoreres glatt av vestlige medier.

NTB er selvsagt like ille, og siterer gladelig en utenriksminister som leder Europas mest Israel-fiendtlige regjering.

Espen Barth Eide (Ap) fordømmer ødeleggelsene av Shifa-sykehuset. Han frykter at angrep i Midtøsten den siste tiden kan føre til mer ustabilitet.

– Beskyttelse av sårede, syke og helsetjenester er en grunnleggende forpliktelse i humanitærretten.  Shifa-sykehuset er lagt i ruiner og er ifølge Leger Uten Grenser helt ute av drift. Store deler av befolkningen har vært avhengig av behandling på sykehuset.

Eide bekymrer seg for å miste tilgangen til «troverdig» informasjon.

– Verdenssamfunnet er helt avhengig av mediene for å få troverdig informasjon om situasjonen. Å forby et nyhetsmedium som Al Jazeera er et direkte angrep på pressefriheten.

Tilliten til informasjon fra Hamas og Al Jazeera er urokkelig. All informasjon fra det eneste demokratiet i Midtøsten forkastes som løgner og krigspropaganda. Og Hamas vet å utnytte Vestens forakt mot Israel.

Hamas ber nå Den internasjonale straffedomstolen om å etterforske Israels «forbrytelser» ved al-Shifa. Jeg har vanskelig for å tenke meg noe mer frastøtende enn at en terrorgruppe som begår krigsforbrytelsen å bruke et sykehus som militærbase, anklager andre for krigsforbrytelser.

Selv i en konflikt mellom en rasistisk terrorbevegelse som bruker et sykehus til å planlegge krig og drap, og hæren i en demokratisk stat som jakter på terrorister som har begått en pogrom mot befolkningen, tar vestlige medier og politikere terroristenes parti.

Det er derfor ikke bare al-Shifa som ligger i ruiner. Også Vestens såkalte eliters moral er jevnet med jorden. I dag er det nøyaktig seks måneder siden Hamas utførte den verste massakren mot jøder siden Holocaust, og det er Hamas som får støtte fra vestlige medier og politikere.

Barth Eide er ikke min utenriksminister, og mediene har sviktet oss totalt. Heldigvis føles det fortsatt som om de fleste ekte nordmenn står på Israels side.

Kjøp Jean Amérys bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.