Engelske kjønnsidentitetsklinikker vil bli hindret fra å gi medisiner som pauser de fysiske endringene i puberteten, etter en offentlig høring om saken. Dette bekreftes av National Health Services (NHS England).

Barn vil ikke lenger få forskrevet pubertetsblokkere på kjønnsidentitetsklinikker, bekrefter NHS England.

Forbudet ble ønsket velkommen av regjeringen som en «historisk beslutning» som ville bidra til å sikre at omsorgen er basert på bevis og er til «barnets beste», skriver The Times.

Pubertetsblokkere pauser de fysiske endringene i puberteten, som brystutvikling eller ansiktshår. De vil nå bare være tilgjengelige for barn som en del av kliniske forskningsstudier.

Det følger en offentlig høring om saken, en midlertidig politikk og en uavhengig gjennomgang av kjønnsidentitetstjenester for personer under 18 år, som ble bestilt av NHS England i 2020.

Gjennomgangen, ledet av Dr. Hilary Cass, hadde blitt utløst av en markant økning i henvisninger til Gender Identity Development Service (Gids) drevet av Tavistock and Portman NHS Foundation Trust, som avsluttes ved utgangen av mars.

Stadig flere europeiske land begynner å forstå at LGBTQ-galskapen har gått for langt. Også her i Norge er det et gryende opprør blant foreldre mot at barn lærer om denne postmoderne ideologien både i barnehager og barneskoler.

Sosiale medier og programmer som Rosa Kompetanse påvirker barna, og lurer dem til å tro at de er av et helt annet kjønn enn det de er født med.

Tavistock Gender Identity Development Service (Gids) ble stengt i 2022 etter en knusende rapport som fastslo at klinikken ikke ga trygg behandling til barn.

Henvisninger til Gids-klinikken var på over 5.000 i 2021/2022, sammenlignet med litt under 250 et tiår tidligere. Det er en tyvedobling, og et resultat av en massiv propaganda som spesielt rettes mot lett påvirkelige barn. Klinikken har blitt gjentatte ganger underlagt nøye granskning.

Les også:

Ny bok om britisk klinikk for kjønnsdysfori avslører feilmedisinering og mishandling av barn

Kjøp «Normløst» av Kjell Skartveit her!


Document er blitt 20 år – kjøp vårt nye tidsskrift!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.