Et helsesenter i England gav nye foreldre spørreskjemaer der de spurte om de anså babyene sine for å være transpersoner eller ikke-binære.

Et skjema som ble tilbudt av en allmennlegepraksis i Birmingham til nybakte foreldre, spurte dem om de anså barnet sitt for å være enten «mann (inkludert transmann)», «kvinne (inkludert transkvinne)», «ikke-binær», «annet» (ikke oppført)» eller «ikke oppgitt».

Ei kvinne delte et skjermbilde av skjemaet og la det ut på Twitter: «Så kompisen min har nylig fått en baby og måtte registrere dette dyrebare nye livet. Dette er registreringsskjemaet for nyfødte hun står overfor.» «Jeg tror hun kommer til å registrere babyen som Annet = dinosaurkjønn», spøkte hun.

Woodgate Valley Health Center insisterte på at skjemaet ble brukt av nye pasienter i alle aldre som ønsker å registrere seg, ikke bare nyfødte. De fortalte avisen The Sun at det var et «standard nytt pasientregistreringsskjema for enhver ny pasient» som «inkluderer, men er ikke begrenset til foreldre, som registrerer en nyfødt baby».

Free Speech Union-direktør Toby Young kaller dette «en invitasjon til woke foreldre om å tvinge sine sprø ideer om sex og kjønn på sine nyfødte». Han sa: «Ville det ikke være mer ansvarlig av denne fastlegepraksisen å henvise foreldre som ikke kan bedømme kjønnet til babyene sine ved å se på kjønnsorganene deres til en psykiater?»

Ifølge avisen Daily Mail er skjemaet ikke en del av en bredere politikk fra de nasjonale helsemyndighetene (NHS). Hver lokal klinikk har derimot muligheten til å legge til flere kjønnsalternativer på sine egne skjemaer.

Breitbart News hevder at britisk helsevesen i økende grad har blitt infisert med politisk korrekt kultur, såkalt woke. De er tidligere blitt kritisert for å ta i bruk kjønnsnøytralt språk på nettstedet for helserådgivning, og fjerne referanser til kvinner på sidene om kreft i eggstokkene, livmor eller livmorhals.

Storbritannias offentlige helsevesen NHS har også vært i forkant av transkjønnsbevegelsen. Deres Tavistock Center og Gender Identity Development Service (GIDS) er blitt anklaget for å tilby pubertetsblokkerende medisiner til barn etter så lite som bare én konsultasjon. Senteret er nå i vanry og skal stenges for ikke å ha beskyttet barns sikkerhet. De står overfor søksmål fra over 1000 familier for angivelig feildiagnostisering av barna deres som transpersoner.

3 år gamle barn skal lære om kjønnsskifte i nye bøker om transpersoner

København: Bibliotek skal vise dragshow for småbarn

Studenter ved Oxford tåler ikke at en filosof sier det kun finnes to kjønn

Transbevegelsen har blitt voldelig, men slipper å svare for det

Adidas med mannlig modell for badedrakter

Tyskland foreslår å lette på reglene for juridisk kjønnsskifte

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Kjøp boken til Kjell Skartveit her!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.