Flyet av type Boeing 777, som var på vei til Japan måtte dumpe drivstoff under nødlandingen. En talsmann for United Scare beroliger folket med at denne type fly har 14 hjul og er designet for å lande trygt med manglende eller ødelagte dekk.

Et United Airlines-fly av type Boeing 777 som var på vei til Japan fra San Francisco måtte torsdag nødlande etter å ha mistet et hjul under avgangen.

United Flight 35, som fraktet 235 passasjerer og et mannskap på 14 dro fra SFO kl. 11:23. Ingen skal ha blitt skadet under hendelsen.

En video viser hjulet som detter av og lander på en parkeringsplass som brukes av flymannskap. Flere kjøretøy ble skadet. Videoen er under saken.

En talsperson for flyplassen sa at en rullebane var midlertidig stengt for å fjerne rusk og åpnet igjen kort tid etter.

Her er et bilde av rusket.

Kilde: Daily Mail.

Flyet ble omdirigert til flyplassen i Los Angeles og landet uten problemer, men ble umiddelbart omringet av nødpersonell.

I videoen under sier en ung passasjer at hun ikke var bekymret med en gang, men visste ikke da at hjulet datt av. Hun forteller at de måtte dumpe drivstoffet for landing som vi ser i videoen.

En talsmann for United Scare sa at flytypen Boeing 777 har 14 hjul og er designet for å lande trygt med manglende eller ødelagte dekk.

Vi er beroliget, sa ingen. I hvert fall oss som lider av flyskrekk.

Det går alltid et tog.

Vi lovet å oppdatere saken om bombetrusselen, men den har forsvunnet fra nyhetsbildet.

United Airlines måtte nødlande i Chicago etter bombetrussel

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.