Det har vært en ny eksplosjon i Stockholm, den tredje på et døgn, denne gang i Farsta sør i byen. Beboerne er evakuert da det er fare for at deler av bygningen kan rase sammen. Den sosiale freden i storbyen er ved å gå i stykker etter gjentatte bomber. De materielle skadene kan være store, men verst er de psykiske ødeleggelsene.

Meldingen om eksplosjonen i Farsta kom like etter klokken 21.30 tirsdag kveld, melder SVT.

– En flermannsbolig har fått skader ved døren og oppgangen, sier Daniel Wikdahl i politiet til kanalen.

Redningstjenesten har iverksatt evakuering av beboere i bygget ved hjelp av stigebil, ifølge Aftonbladet , da det er fare for at deler av bygningen kan rase sammen.

– Til nå vet vi bare om materielle skader. Vi har snakket med folk i det aktuelle huset, det er ikke meldinger om personskade, sier Wikdahl til avisen.

Ifølge Aftonbladet har vitner fortalt om en bil som forlot stedet i forbindelse med detonasjonen av eksplosjonen.

Mandag kveld ble det meldt om fem skadde i en eksplosjon i bydelen Fagersjö, også sør i Stockholm, mens det natt til tirsdag ble meldt om én skadd i en eksplosjon i Lindigö rett utenfor den svenske hovedstaden.

 

 

To eksplosjoner i Stockholm på én natt, seks skadd

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.