Vestlige samfunn har gjennomgått et hamskifte der en elite beruset av sin egen makt har skjøvet befolkningen til side. De klarer seg uten. Men de vil bli elsket. De bruker ordet demokrati i tide og utide og forlanger at folk skal følge dem. En tydelig autoritær tendens er til stede i alle vestlige land.

Verst er det i USA der 17 hemmelige tjenester er i symbiose med Big Tech. Det skjer helt bokstavelig. Siden 2018 har 180 medlemmer av CIA, FBI, justisdepartementet, State Department, Office of Director of National Intelligence, NSA, gått inn i ledende stillinger hos Meta og Google.

Der definerer de sensur og hva som er skadelig for demokratiet. Smak på ordene og konteksten: Politi skal definere grensene for ytringsfrihet. Historisk vet vi hva vi får. Vi får en politistat.

 

YouTube:

Rumble: Videospilleren blir tilgjengelig kl. 20:00

Podbean:

 

Facebook: https://www.facebook.com/Document.no/
Instagram: https://www.instagram.com/document.no/
Twitter / X: https://twitter.com/DocumentNo
Rumble: https://rumble.com/c/DocTV
Spotify: https://open.spotify.com/show/592cZPmSg1TCPRBpToJy2h
Podbean: https://documentno.podbean.com/
Google Podcasts: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9mZWVkLnBvZGJlYW4uY29tL2RvY3VtZW50bm8vZmVlZC54bWw?fbclid=IwAR2wdVmh_WUe9CYVZgBO-4KF1GVGNL3esuyxDjreANUp4ooGH50ZPVYC9xQ

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus! Kjøp eboken her.

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.