Det er ikke lov å klage over at migranter fra fjerne Østen tar over nabolaget ditt, men når spanjoler klager over turister som gjør det samme, er systemmediene helt med. Dobbeltmoralen er blendene.

Demokratiet er ikke under noen trussel når politikere allierer seg til seier, tross deres politiske distanse, slik at folket ikke får det de egentlig stemmer for. Det er bare når høyrebølgen gir seg til kjenne, at eliten snakker om demokratiets sikkerhet. Sannheten er at det er elitens plasser som står på spill. Ikke skal vi få vite sannheten heller, så Facebook fjerner like godt sånne irriterende fakta som at Rassemblement National fikk flest stemmer.

Det står ikke så godt til i World Economic Forum om dagen heller; en rapport fra Wallstreet Journal viser at kulturen innad i nettverket er preget av seksuell trakassering, kjønnsdiskriminering og rasisme, altså det stikk motsatte av hva de hevder å påtvinge verden gjennom sin visjon om globalt verdensherredømme.

Velkommen til Dagsorden med Christian Skaug og Rebecca Mistereggen.

YouTube: 

Rumble:

 

Podbean:

 

Facebook: https://www.facebook.com/Document.no/
Instagram: https://www.instagram.com/document.no/
Twitter / X: https://twitter.com/DocumentNo
Rumble: https://rumble.com/c/DocTV
Spotify: https://open.spotify.com/show/592cZPmSg1TCPRBpToJy2h
Podbean: https://documentno.podbean.com/
Google Podcasts: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9mZWVkLnBvZGJlYW4uY29tL2RvY3VtZW50bm8vZmVlZC54bWw?fbclid=IwAR2wdVmh_WUe9CYVZgBO-4KF1GVGNL3esuyxDjreANUp4ooGH50ZPVYC9xQ

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus! Kjøp eboken her.

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.