Lara Logan siterte den britiske utenriksminister Edward Grey fra 1914. Han sa at lysene var i ferd med å gå ut i Europa, og at de ikke kom til å bli tent igjen på lenge. Nå har Logan den samme følelsen: Lysene er i ferd med å slukkes, og det er den nye globale eliten som slukker dem.

De har samlet seg mer makt enn noen har hatt i historien, og de bruker den til å gjerde inn ytringsfriheten på en måte som gjør store forbrytelser mulig. Forbrytelsene står i kø: Eksperimentelle vaksiner, stjålne valg og falske prosesser.

Hvem skulle trodd dette? En av hovedarkitektene bak denne mørke historien er Barack Obama. Han fikk sitt ønske oppfylt om en tredje periode da Biden ble kjørt frem. Alle kunne se at han var en tomtønne som ikke kunne samle 81 millioner stemmer.

Nå gjør amerikanerne opprør mot tidenes kupp.

YouTube:

Rumble:

PodBean:

Facebook: https://www.facebook.com/Document.no/
Instagram: https://www.instagram.com/document.no/
Twitter / X: https://twitter.com/DocumentNo
Rumble: https://rumble.com/c/DocTV
Spotify: https://open.spotify.com/show/592cZPmSg1TCPRBpToJy2h
Podbean: https://documentno.podbean.com/
Google Podcasts: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9mZWVkLnBvZGJlYW4uY29tL2RvY3VtZW50bm8vZmVlZC54bWw?fbclid=IwAR2wdVmh_WUe9CYVZgBO-4KF1GVGNL3esuyxDjreANUp4ooGH50ZPVYC9xQ

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus! Kjøp eboken her.

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.