Russland under Putin fortsetter tradisjonen med å drepe nasjonens beste sønner og døtre. Det er en mager trøst at det ikke lenger skjer i den samme skala som under Stalin.

Vi tar for oss rekken av personligheter som har lidd en voldsom død, enten det var i utlandet eller hjemme.

Vesten visste, men valgte ikke å reagere før Putin gikk inn i Ukraina. Vesten valgte pengene. Oligarkene investerte i Vesten, og da var man villig til å se gjennom fingrene med både invasjoner og likvideringer.

Nå er alt annerledes. Men det gjelder også Vesten. Vesten er ikke hva det var under den kalde krigen. De siste årene har et annet Vesten steget frem, et som beveger seg mot Russland.

Julian Assange skal for retten tirsdag til uken, og hvis han ikke får medhold, blir han satt på flyet til USA. Der venter 175 års fengsel. Assange krenket den dype staten på samme måte som Snowden, og sikkerhetsstaten vil ha hevn.

 

Rumble:

Podbean:

 

Facebook: https://www.facebook.com/Document.no/
Instagram:https://www.instagram.com/document.no/
Twitter / X: https://twitter.com/DocumentNo
Rumble: https://rumble.com/c/DocTV
Spotify: https://open.spotify.com/show/592cZPmSg1TCPRBpToJy2h
Podbean: https://documentno.podbean.com/
Google Podcasts: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9mZWVkLnBvZGJlYW4uY29tL2RvY3VtZW50bm8vZmVlZC54bWw?fbclid=IwAR2wdVmh_WUe9CYVZgBO-4KF1GVGNL3esuyxDjreANUp4ooGH50ZPVYC9xQ

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus! Kjøp eboken her.

 

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

 

 

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.