Femte generasjons krigføring har i årevis vært rettet mot Vestens egne borgere med Big Tech som en viktig aktør. Foundation for Freedom Onlines leder Mike Benz gir sjokkerende informasjon i et intervju med Tucker Carlson.

Benz forklarer blant annet hvordan Google sprang ut av USAs forsvars­departement, ble sponset av etter­retnings­tjenester som CIA og NSA, og siden benyttet som et instrument i amerikanske operasjoner utenlands.

Siden har operasjonene blitt rettet mot Vestens egne befolkninger. I den sammenheng har den dype staten funnet opp en helt ny definisjon av begrepet demokrati, slik at dette såkalte demokratiet kan utnyttes til dens egen fordel.

Samtidig vil Macron ikke utelukke å sende bakkestyrker til Ukraina. Sverige er endelig akseptert som Nato-medlem, men har de egentlig noen bakkestyrker å sende?

Disse tingene diskuterer Erling Marthinsen og Christian Skaug i dagens sending.

Velkommen til Dagsorden.

YouTube:

Podbean:

 

Facebook: https://www.facebook.com/Document.no/
Instagram: https://www.instagram.com/document.no/
Twitter / X: https://twitter.com/DocumentNo
Rumble: https://rumble.com/c/DocTV
Spotify: https://open.spotify.com/show/592cZPmSg1TCPRBpToJy2h
Podbean: https://documentno.podbean.com/
Google Podcasts: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9mZWVkLnBvZGJlYW4uY29tL2RvY3VtZW50bm8vZmVlZC54bWw?fbclid=IwAR2wdVmh_WUe9CYVZgBO-4KF1GVGNL3esuyxDjreANUp4ooGH50ZPVYC9xQ

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus! Kjøp eboken her.

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.